MOOC cource “Exploring sustainable production systems”

Our society must switch to sustainable production and produce with the most positive impact, on people and our planet. This three-week course introduces you to a sustainable production system and helps you understand them from an economic, social and ecological perspective.

Free online course available whenever you want, at a pace that suits you!

Link to the cource at FutureLearn

Vårt samhälle måste ställa om till hållbar produktion och producera med helst positiv påverkan, på människor och vår planet. Denna treveckorskurs introducerar dig till hållbara produktionssystem och hjälper dig att förstå dem ur ekonomiska, sociala och ekologiska perspektiv.

Kostnadsfri onlinekurs tillgänglig när du vill, i ett tempo som passar just dig!

Länk till kursen på FutureLearn

Yhteiskuntamme täytyy siirtyä kohti kestävää tuotantoa ja tuotettava positiivisia vaikutuksia niin ihmisille kuin planeetallekin. Tämä kolme viikkoa kestävä kurssi tutustuttaa sinut kestävän tuotannon kokonaisuuteen ja auttaa sinua ymmärtämään sitä taloudellisesta, sosiaalisesta ja ekologisesta näkökulmasta.

Maksuton online-kurssi on saatavilla sinulle sopivana aikana omaan tahtiisi!

Linkki kurssiin FutureLearnissa