Rajaneuvonta Pop up

Kiinnostaako kausityö Pohjoismaissa? Nordjobb koordinaattori opastaa.
Suunnitteletko muuttoa, opiskelua, työskentelyä tai yritystoiminnan laajentamista Ruotsiin tai Norjaan?
Tarvitko opastusta rajatyöntekijän/rajankävijän säännöistä
Onko yritykselläsi toimintaa molemmissa maissa ja työntekijät liikkuvat rajan ylin? Uusia mahdollisuuksia, työ ja opiskelu, rajat ylittävää

Tulee tapaamaan meitä: Rajaneuvonta Suomi-Ruotsi, Rajaneuvonta Suomi-Norja, NordJobb, EURES/TE-palvelut, Ammattiopisto Lappia, Arbeta tillsammans -hanke

Ma 14.3.2022 klo 10-12, Inarin kunnantalo, Piiskuntie 2 Ivalo, kokoushuone 112

Ti 15.3.2022 klo 10-12, Hotelli K5, Kätkärannantie 2, Levi

Ke 16.3.2022 klo 10-12, Kunnavirasto, Isopalontie 2, 95900 Kolari

To 17.3.2022 klo 10-12, Kahvila-Ravintola Granni, Vihreä Pysäkki, Kolarintie 9, Pello

To 17.3.2022 klo 14-16, Kunnanvirasto ala-aula, Alkkulanraitti 55, Ylitornio

Mahdollisuus henkilökohtaiseen neuvontaan Pop Up:n aikana, varaa aika s-postilla: paivi.koivupalo@tornio.fi 
markus.lyyra@storfjord.kommune.no

Rajaneuvonta edistää yksityishenkilöiden, yritysten, organisaatioiden ja viranomaisten rajanylittävää toimintaa. Opastamalla, tiedottamalla ja yhteyksiä välittämällä Rajaneuvonta lisää liikkuvuutta Suomen, Ruotsin ja Norjan välillä. Rajaneuvonta kertoo asioista, jotka pitää ottaa huomioon ja ohjaa oikean viranomaisen puheille. Lisäksi Rajaneuvonta tekee aktiivisesti töitä rajaesteiden poistamiseksi.

Nordjobb
 on pohjoismainen liikkuvuusohjelma suunnattu 18–30-vuotiaille nuorille. Miltä kuulostaa kesätyö upeissa maisemissa Pohjois-Norjan vuonoilla? Entä hoitotyö kauniissa Tukholmassa? Kiinnostaisiko kausityö tanskalaisella maatilalla tai asiakaspalvelutöissä Färsaarilla?
Nordjobbin kautta voit hakea kausitöihin eri puolille Pohjolaa, ja saat samalla tukea asunnon löytämiseen ja viranomaisasiointiin ilmaiseksi! Voit tutustua paikan päällä myös muihin nordjobbareihin, sillä Nordjobb tarjoaa ilmaisia yhteisöaktiviteetteja paikallisesti kaikkialla Pohjoismaissa.

Arbeta tillsammans -hankkeen tavoitteena on edistää ja lisätä tietoa yhteisestä työmarkkina -alueesta Suomessa ja Ruotsissa.

EURES-palvelun kautta saat tietoa työnhausta EU/ETA-maissa, avoimista työpaikoista sekä asumiseen ja elämiseen liittyvistä asioista.