Rupattelua ruotsiksi – kielikoulutusta henkilöstölle 25.3.-10.5.2021

Tervetuloa tutustumaan ruotsin kielellä työkavereihin niin omasta organisaatiosta kuin laajemminkin Pohjois-Suomen ja Pohjois-Ruotsin alueelta! Interreg Nord -hanke Arbeta tillsammans järjestää ruotsin kielen koulutusta hankkeessa mukana olevien tahojen henkilöstölle 25.3.-10.5.2021.

Tarjolla on Fika på svenska -tilaisuuksia ja virtuaalisia kielikahviloita, joiden tavoitteena on virkistää ja vahvistaa ruotsin kielen suullista osaamista pienryhmissä jutellen.

Kutsumme juuri Sinut mukaamme kahvittelemaan, juttelemaan ja kuulemaan lisää hankkeesta ja henkilökunnan kielikoulutuksesta Fika på svenska -tilaisuuteemme
torstaina 25.3.2021 klo 14.30–15.30 Zoomiin.

Zoom-tilaisuuteen pääset tämän linkin kautta.

Kielikoulutuksemme jatkuu kevään ajan Zoomissa ja Teamsissa alla olevan aikataulun mukaisesti. Ensimmäisissä kielikoulutuksen tapaamisissa me Suomen puolen toimijat harjoittelemme keskenämme puhumaan ruotsia, ja koulutuksen loppupuolella pääsemme tutustumaan Luulajan teknillisen yliopiston, Koulutus Nordin (Övertorneå) ja Pohjois-Ruotsin työvoimatoimiston Arbetsförmedlingenin toimintaan ja väkeen. Tässä meillä on hyvä mahdollisuus verkostoitumiseen pohjoisella alueellamme!

Katso tarkempi ohjelma ja aikataulu täältä.

Piristä työpäiviäsi ja tule rohkeasti mukaan oppimaan uutta ja kertaamaan vanhaa ruotsinkielisen keskustelun lomassa. Det är roligt att snacka svenska! Mukaan voit tulla kertaluontoisesti tai säännöllisemminkin. Ilmoittaudu alustavasti niihin tapaamisiin, joihin uskot pääseväsi mukaan. Tapaamisiin mahtuu rajallinen määrä osallistujia.

Ilmoittautumiset tässä linkissä ma 22.3. mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja

Ida Valtonen
ida.valtonen@oamk.fi
040 141 5391